save the date

Kommande aktiviteter vår 2022. Hittar du inte länken till anmälan, så avvakta lite; den kommer inom kort.

Spara datumet så länge!

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor
lyfter fram Malmöandan som en samverkans modell

 

Vi fick inbjudan för att Malmöandan genom samordnarna skall förmedla och lyfta fram Malmöandans arbete som en samverkans modell mellan Malmö stad och lokala civilsamhällesorganisationer.

Den här dagen kommer vi att diskutera hur kommuner kan skapa bra förutsättningar för civilsamhällesorganisationer och vad bör man tänka på för att skapa en hållbar samverkansstruktur?

Vilka förutsättningar bör finnas för att samverkan ska fungera? Vilka faktorer hämmar eller främjar samverkan?

Eventet sker online. Läs mer och anmäl dig här

Copy of Copy of Lärandelunch vår 2022 (8 × 8 cm).png

Malmöandans dialogforum 2022

Årets tema "Unga, delaktighet och trygghet"

Baserat på resultatet och utvärdering från Dialogforumet 2021, skapar Malmöandan i år ett forum för att unga, politiker, akademiker, föreningar och näringslivsaktörer kan mötas och tillsammans ta fram förslag på hur vi skapar bättre villkor för ungas delaktighet och trygghet i Malmö. 

 

Malmöandan arrangerar dialogforumet i samarbete med ungdomsorganisationer samt i allians med näringslivsaktörer. Katrin Stjernfeldt Jammeh, Kommunstyrelsens ordförande inleder dialogforumet 2022.

 

Detta event är tyvärr fullbokat men du kan ansluta dig till väntelistan. Skicka gärna ett mejl med dina kontaktuppgifter via info@malmoandan.se

Dialogforum

30:e maj

Scandic Triangeln

kl. 16.00-19.00

IMG_3245_web.jpg
 

Lokal valuta för ökad inkludering

Kajsa Huss om Internationella Kvinnoföreningen Malmös  arbete med att utveckla en lokal valuta för ökad inkludering på arbetsmarknaden.

Vi bjuder på vegetarisk lunch. För att kunna genomföra detta samt för att minska matsvinnet tar vi ut en ”no show”avgift på 150 kronor, vilket innebär att du får betala om du får förhinder men inte avbokar din plats.

Anmäl dig här

Lärandelunch

8:e juni

TBD

kl. 12.00-13.00

ikf.jpg