save the date

Kommande aktiviteter höst 2022. Hittar du inte länken till anmälan, så avvakta lite; den kommer inom kort.

Spara datumet så länge!

Missa inte Malmöandans sista lärandelunch under 2022!

Lärandelunch  Instagram Post (Instagram Post (Square)) (Instagram Story) (1).png

Lärandelunch

Malmö lyfts idag internationellt som världens kanske mest skateboardvänliga stad. Bakom utvecklingen ligger ett tjugoårigt samarbete där engagemanget från Malmös skateboardåkare i kombination med stadens lyhörda stöd skapat helt unika förutsättningar för att leva som skateboardåkare, men också för skateboardvärlden att bidra till stadens utveckling.

 

Den 1:a december får du lyssna och prata med Gustav Svanborg Edén, projektledare för samarbetet mellan Malmös skateboardåkare och Fastighets och Gatukontoret som samlats under varumärket Skate Malmö.

 

Vi bjuder på vegetarisk lunch. För att kunna genomföra detta samt för att minska matsvinnet tar vi ut en ”no show”-avgift på 150 kronor, vilket innebär att du får betala om du får förhinder men inte avbokar din plats.

Varmt välkommen! Anmäl dig redan idag här

Lärandelunch

1:a december 2022

Bryggeriet, Lantmannagatan 59A Malmö

kl. 12.00-13.00

Välkommen med din intresseanmälan till utbildningen "Medskapa förändring"

Vi på Malmöandan är tillbaka efter en avslappnande semester och vi har en god nyhet! Vi bjuder in till utbildningen ”MEDSKAPA FÖRÄNDRING” Processledarutbildning för att stödja förändring i komplexitet och osäkerhet.

Malmöandan står för hela kostnaden av utbildningen till ett värde på ca 12,500 sek plus moms.  

 

Allt mer arbete kräver samverkan över gränser.

 

Vi vet att ett gott ledarskap är en central byggsten för att kunna jobba i samverkan - ju komplexare utmaningar är, desto mer krävs av det individuella såväl som det kollektiva ledarskapet.

 

Därmed vill vi inom ramen för Malmöandan arbeta med ledarskapsutveckling. Vi har därför i partnerskap med Malmöakademin skapat möjlighet för två personer från Malmö stad och idéburna organisationer i Malmö, att delta i programmet "Medskapa förändring".

Vi tror att du skulle både kunna bidraga till programmet och få värdefull kapacitetsutveckling genom den. Vill du veta mer? Läs här: Medskapa förändring (malmoakademin.se)

 

Nytt team startar 13:e oktober.

För dig som är nyfiken på utbildningen anordnas en digital informationsträff om Medskapa förändring den 8:e september kl. 9.00-10.00.

 

Intresset för utbildningen kan vara stort och vi eftersträvar att de som deltar både prioriterar utbildningen, dvs deltar fullt ut, arbetar som processledare eller liknande roll samt använder sina nya förmågor i linje med Malmöandans intention, om en hållbar, jämlik och demokratisk stad.

 

Anmäl intresse genom att skicka ett mejl via info@malmoandan.se och berätta för oss (max 500 tecken med blanksteg) varför du vill gå utbildningen. Om det är fler intresseanmälda än antalet platser, tar vi oss rätten att välja ut vilka som kan delta i utbildningen.

Vi har två platser: en deltagare från Malmö stad och en deltagare från idéburna organisationer i Malmö.

 

Läs mer  här  om alla datum och upplägg för utbildningen.

Anmäl intresse senast 15:e september.