top of page
DSC07802_web.jpg

Malmöandan mer än ett samarbete

Malmö, staden i våra hjärtan - där engagemanget bara tycks växa dag för dag. För vissa representerar Malmö en geografisk punkt, en stad i södra Sverige. För oss, i Malmöandan, är det mycket mer än en stad. Malmö är en engagerad, demokratisk och solidarisk stad som söker jämlikhet och delaktighet; att de tystade rösterna ska höras av alla. I alla fall om vi ska se på hur galet stort föreningslivet är här, samt hur många som vill vara delaktiga i att hitta lösningar på Malmös utmaningar.

Malmö, staden i våra hjärtan - där engagemanget bara tycks växa dag för dag. För vissa representerar Malmö en geografisk punkt, en stad i södra Sverige. För oss, i Malmöandan, är det mycket mer än en stad. Malmö är en engagerad, demokratisk och solidarisk stad som söker jämlikhet och delaktighet; att de tystade rösterna ska höras av alla. I alla fall om vi ska se på hur galet stort föreningslivet är här, samt hur många som vill vara delaktiga i att hitta lösningar på Malmös utmaningar

Classmates

Vårt mål är det viktigt

Om din samarbetsplan inte fungerar, ändra planen men aldrig målet. Malmöandan tar nya former för Malmö behöver mer än någonsin demokratiska processer. Vårt arbete för ett jämlikt och delaktigt Malmö fortsätter!

bottom of page