top of page

Välkommen med din intresseanmälan till utbildningen "Medskapa förändring"

Uppdaterat: 11 sep. 2021

Malmöandan bjuder in till utbildningen ”MEDSKAPA FÖRÄNDRING”

Utbildning i att driva processer i komplexitet och osäkerhet.


Allt mer arbete kräver samverkan över gränser.

Vi vet att ett gott ledarskap är en central byggsten för att kunna jobba i samverkan - ju komplexare utmaningar är, desto mer krävs av det individuella såväl som det kollektiva ledarskapet.

Därmed vill vi inom ramen för Malmöandan arbeta med ledarskapsutveckling. Vi har därför i partnerskap med Malmöakademin skapat möjlighet för tre personer från Malmö stad att, tillsammans med tre personer från idéburna organisationer i Malmö, delta i programmet "Medskapa förändring - Utbildning i att driva processer i komplexitet och osäkerhet".

Vi tror att du skulle både kunna bidraga till programmet och få värdefull kapacitetsutveckling genom den. Medskapa förändring (malmoakademin.se)


Nytt team startar 7 oktober

För dig som är nyfiken på utbildningen anordnas en informationsträff om Medskapa förändring den 13 september kl. 13.00-14.00. Digitalt via Zoom. Anmälan till informationsträff här


Intresset för utbildningen kan vara stort och vi eftersträvar att de som deltar både prioriterar utbildningen, dvs deltar fullt ut samt använder sina nya förmågor i linje med Malmöandans intention, om en hållbar och demokratisk stad. Anmäl intresse genom att fylla i inbjudan. Om det är fler intresseanmälda än antalet platser, tar vi oss rätten att välja ut vilka som kan delta i utbildningen.

Det finns platser för tre deltagare från Malmö stad, och tre deltagare från idéburna organisationer i Malmö. Läs mer och anmäl intresse

Länkat här hittar du datum och upplägg för utbildningen.

Malmöandan står för hela kostnaden av utbildningen till ett värde på ca 9 400 kr


Intresseanmälan görs senast den 29 september till: tom.roodro@malmo.se eller ivar@malmoideella.se


126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page